Om os/Profil og målsætning

I dag er det muligt at købe næsten alt over internettet – uanset om du ønsker en ny bil, en trøje, en liter mælk eller en ny pilleovn/ brændeovn, skorsten osv.., er det muligt blot med et enkelt klik at erhverve varen hjemme fra stuen eller fra kontoret ,smart.

Men….

Mange glemmer ofte betydningen af en kompetent, rådgivende service….inden de køber et nyt produkt.

Især med produkter som vores, der skal fungere som varmekilde til hjemmet / sommerhuset, kan det være dyrt at springe over, hvor gæret er lavest.

Der er mange forholdsregler ved køb af pille/brændeovn

Hos Pejseland i Haslev er vi det modsatte af en webshop.

Vi lægger stor vægt på.

  • Personlig service
  • Vejledning
  • Gratis rådgivning til alle vores kunder

Opvarmning med brændeovn, pilleovn, eller ligestillet produkt, kræver den rette viden om selve boligens konstruktion og isolerings grad, samt boligens varmeforbrug (der er nye strenge krav om sikkerhedsmål og brandafstande m.m).

Med over 28 års erfaring i branchen har vi ekspertisen til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige produkter, der matcher lige præcis dine og din boligs behov for opvarmning.

Vi leverer din skræddersyede Totalløsning.

Vores service består i en totalløsning med alt fra indledende rådgivning,  salg af produktet(brændeovn, pilleovn, indsatse, skorsten) montering og installering samt efterfølgende service.

Pejseland i Haslev er med vores høje service samt ekspertise din garanti for et produkt og en service i topkvalitet.

Du er altid velkommen til  at besøge os eller kontakte os på tlf: 56316567 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.